Одјељење II-3 на концерту класичне музике и изложби фотографија, заједно са својим одјељењским старјешином, професорицом Наташом Цмиљанић

Првог дана нове школске године, 4. септембра, ученици одјељења II3, заједно са својим одјељењским старјешином Наташом Цмиљанић, присуствовали су концерту класичне музике професора хармонике Немање Потпарића. На тај начин су исказали подршку професору, али и гошћама концерта, ученицама првог разреда наше школе, Ани Сокић и Асји Драгашевић, које су наступале на клавиру.

Такође, у понедјељак, 11. септембра, одјељење II3, заједно са професорицом Наташом, посјетило је изложбу фотографија бивше ученице Гимназије, Милице Кнежевић, те су својим присуством дали подршку и Милици. И ученицима и професорици Наташи било је задовољство бити на оваквим догађајима, захваљујући којима су стекли не само једно лијепо искуство, већ и више времена за активно дружење.

Културно-умјетничка дешавања дају јединствену прилику гимназијалцима да науче и виде нешто ново и другачије и да изграде мотивацију за остваривање својих циљева. Сигурна сам да ћемо и убудуће, са задовољством, заједно са професорицом Наташом, пружати подршку свим талентованим младим људима у нашем граду.

Невена Тањевић, II3