Т. Кнежевић, А. Шуловић, Д. Кнежевић, А. Лековић, Д. Дробњак и С. Милинковић заслужне добитнице студентских награда

Наше гимназијалке, сада студенткиње Универзитета Црне Горе, Тара Кнежевић, Алма Шуловић, Даница Кнежевић, Анђела Лековић, Данка Дробњак и Сара Милинковић добитнице су студентских награда.

Тара Кнежевић, студенткиња шесте године Медицинског факултета, пети пут заредом добитница је Годишње студентске награде за студијску 2023/2024. годину, за изузетан успјех постигнут током студија и за просјек оцјена 9,16.

Алма Шуловић, такође студенткиња шесте године Медицинског факултета, добитница је Годишње студентске награде за студијску 2023/2024. годину, за изузетан успјех постигнут током студија и за просјек оцјена 9,49. Алма је такође добијала Годишњу студентску награду за сваку студијску годину, тако да је ово и њој пета награда по реду.

И Даница Кнежевић је студенткиња шесте године Медицинског факултета и добитница Годишње студентске награде за студијску 2023/2024. годину, за изузетан успјех постигнут током студија и за просјек оцјена 9,88. И Даници је ово пета награда по реду.

Анђела Лековић, студенткиња треће године Медицинског факултета, добитница је Годишње студентске награде за студијску 2023/2024. годину, за изузетан успјех постигнут током студија и за просјек оцјена 9,41. Анђела је добила Годишњу студентску награду и прошле студијске године.

Данка Дробњак, студенткиња друге године мастер студија на студијском програму Физиотерапија, добитница је Годишње студентске награде за студијску 2023/2024. годину, за изузетан успјех постигнут током студија и просјек оцјена 9,80.

Нешто раније, Електротехнички факултет уручио је Сари Милинковић награду за најбољег студента на студијском програму Електроника, телекомуникације и рачунари. Сара је лауреат и овогодишње награде „20. новембар“ коју додјељује Општина Пљевља.

Неизмјерно смо поносни на успјехе свих гимназијалаца! Срдачне честитке Тари, Алми, Даници, Анђели, Данки и Сари!