Дан отворених врата

У протекла два дана у Гимназији је реализована активност „Дан отворених врата“. У оквиру ове активности нашу школу су посјетили ученици деветог разреда градских и сеоских школа са својим наставницима.
Наши ученици и професори су се потрудили да полуматурантима представе све предности гимназијског образовања. Презентовали су на занимљив начин наставне садржаје који се изучавају у гимназији и говорили о наставним и ваннанставним активностима у којима гимназијалци постижу запажене резултате.
Будућим средњошколцима обратила се и директорица Бојана Грујић и рекла да су наши ученици препознатљиви на свим факултетима у држави и региону. Истакла је да је пред њима важна одлука и да добро размисле приликом избора средње школе. Такође је истакла да је гимназија прави избор, посебно ако још нису сигурни чиме желе да се баве у будућности.
Гимназијалци су подијелили утиске са својим млађим другарима и нагласили да се у гимназији доста учи, али и да имају сасвим довољно времена за дружење и изласке. Поменули су и екскурзију у иностранство, као и низ радионица, приредби и спортских турнира.
Школа је била испуњена младошћу и љепотом садашњих, а можда и будућих гимназијалаца.
Свакако, било је то једно лијепо дружење!