Њена екселенција амбасадорка САД, министарка просвјете, науке и иновација и министарка рада и социјалног старања посјетиле Гимназију

Данас смо имали изузетну част и задовољство да угостимо Њену екселенцију Џуди Рајзинг Рајнке, амбасадорку Сједињених Америчких Држава у Црној Гори, министарку просвјете, науке и иновација проф. др Анђелу Јакшић-Стојановић и министарку рада и социјалног старања Наиду Нишић са сарадницима.

Са високим гошћама и њиховим уваженим сарадницима разговор су водиле директорица Бојана Грујић и предсједница Школског одбора Маја Вучинић Драгашевић.

Користимо ову прилику да још једном упутимо ријечи највеће захвалности Министарству одбране Сједињених Америчких Држава на донацији којом је нашој школи омогућена прва и најважнија фаза планиране реконструкције. Веома смо захвални и Министарству просвјете, науке и иновација, које је та средства опредијелило за нашу школу.

„Мало људи добије прилику да кључно промијени главни ток историје, али сви ми можемо да промијенимо одређени дио главног тока; на крају сва прегнућа остају записана у историји генерације.“ – Роберт Френсис Кенеди

Фотографије: Фејсбук страница Министарства просвјете, науке и иновација

Текст: Адела Дркић, уредница „Гласа Гимназије“