Наградно путовање у Београд за Елену Вемић, Миљану Дромљак и Лару Мазалицу

Ученице Елена Вемић, Миљана Дромљак и Лара Мазалица, са својом компанијом „Zalij.me“, освојиле су треће мјесто на Националном такмичењу ученичких компанија Црне Горе, а тиме и наградно путовање у Београд и част да као гошће, са менторком Адисом Малагић, присуствују Националном такмичењу ученичких компанија у Србији. Ово су њихови утисци и искуства:
„У Београду смо боравиле од 21. до 23. маја и имале смо прилику да упознамо велики број младих иноватора, саслушамо њихове идеје и посјетимо њихове штандове. 
Сматрамо да је ово било незаборавно искуство које ће нам  користити у даљем раду и развоју компаније, а памтићемо га по  занимљивим дружењима и тим билдинг активностима, новим пријатељима, знању које смо стекле и нашем драгом пријатељу Хорацију који је оставио неизбрисив траг у нашим сјећањима.
Посебно бисмо захвалиле професорици Адиси Малагић, подједнако заслужној за наш успјех. Професорица је  путовање учинила још занимљивијим. Надамо се да ћемо и наредних година наставити са низањем успјеха.“
 
Миљана Дромљак II-1