Матурско вече

Матурско вече је један од најупечатљивијих догађаја у животу сваког ученика. Након година труда, учења, али и незаборавних дружења, то вече представља симболични прелаз из школских клупа у свијет одраслих. Када се присјетимо свих заједничких тренутака, од првог дана школе, преко првих љубави, екскурзије, до полагања завршних испита, схватимо колико смо сви ојачали и сазрели.

Са професорима, који су нас водили кроз све ове године, и пријатељима с којима смо дијелили све успоне и падове, провели смо једно чаробно вече. На фотографијама су овјековјечене успомене које ћемо радо показивати генерацијама које долазе.

Вече је крунисано матурским валцером и дирљивим обраћањима професора и ученика. Осјећали смо се и поносно и радосно и тужно, свјесни да је ово крај безбрижног животног поглавља и почетак једне нове, изазовне етапе.

Матурско вече није само забава. То је посебна, најпогоднија, али и најљепша прилика да се осврнемо на све што смо постигли и да искрено захвалимо свима који су нас свесрдно подржавали током школовања.

Ивана Миликић, IV1