Додјела диплома најбољим еко-репортерима

Свечана додјела диплома најбољим еко-репортерима поводом Дана планете Земље одржана је у понедјељак, 24. априла, у просторијама Завода за школство Црне Горе.

Додјели диплома присуствовале су ученице Анђела Лацмановић и Теона Јечменица са професорицама Тањом Драгашевић и Адисом Малагић.

У великој конкуренцији од 270 пријављених радова, Анђела Лацмановић је за фотографију ,,За здравију Ћехотину и срећније људе“ добила плакету, у категорији еко-активизам. Њена менторка је професорица Тања Драгашевић.

Теона Јечменица је за фотографију ,,Бијег од (не)легалних градитеља“ добила похвалу, у категорији еко-фотографије. Њена менторка је професорица Адиса Малагић.

Менторке осталим ученицима који су радове слали на овај конкурс биле су и професорице Бисера Булут и Љиљана Раневски.

Наша школа је добила признање за учешће са 50 ученичких радова у програму ,,Млади еко-репортери“ у 2023. години, на ком учествујемо од самог почетка, шеснаести пут.

За најбоље радове из овогодишње продукције у дванаест категорија могуће је онлајн гласање које траје до 4. јуна (у поноћ), како би на Свјетски дан заштите животне средине били проглашени побједници по мишљењу публике.

Гласајте за Анђелин и Теонин рад (остале категорије и еко фотографије).